„Ne változz mások miatt, változz magadért!” Foglalj időpontot!

✉ hello@alfacoaching.hu

Hangolódj rám!

Ha egy hullámhosszon vagyunk, oszd meg velem, amit magaddal hoztál!


„Minden emberhez vezet egy út!"

Filozófiám

Ismerj meg jobban!

Művész-pedagógus diplomával rendelkező, több mint 25 éve rendezvényeket szervező és emberekkel foglalkozó édesanya vagyok, akinek célja a gyermekek és felnőttek életének könnyebbé tétele. Ehhez ad nagyon jó iránymutatást és eszközöket a coaching, melyet gyakorló gyermek, ifjúsági és life coachként alkalmazok évek óta (módszerek, amikkel dolgozom: Kid’s Skills, WOWW, gestalt,  megoldásfókusz)

 

Szeretem rendszerezni a dolgokat, empátiával és értő figyelemmel lenni mások iránt, segíteni az elakadásokban és elérni a vágyott jövőt. Rávilágítani arra, hogy mennyi erőforrásunk van, amit nem használunk ki. Hiszek abban, hogy elfogadó és emberközpontú támogatásom

elősegíti beszélgetőtársam fejlődését.
A bizalom és a titoktartás nálam alap. Nyitott vagyok az ügyfél által hozott új megoldásokra, melyet kellő rugalmassággal kezelek. Kreativitás és kíváncsiság –

ezek elengedhetetlen eszközei coaching üléseimnek.

Személyes mottóm (Minden emberhez vezet egy út!) alapján hiszek az emberek és a beszélgetések erejében. Egy jó coach igazi társ, aki meghallgat és navigál, annak érdekében, hogy a gyermek vagy a felnőtt megtalálja önmagát és azokat a válaszokat, amelyek előre viszik.

 

Tagja vagyok a Nemzetközi Coachszövetség Magyar Tagozatának (ICF Hungary) mint coach és projekt koordinátor (tk. Nyilas Misi Ösztöndíj Program).

 

Fontosnak tartom az önkéntes segítségnyújtást is: évek óta az Egyszülős Központban végzek coaching munkát, ahol számos élethelyzettel találkoztam már, melyekre együtt kerestük a megoldást.

 

És hogy miért éppen Alfa Coaching?
Az Alfa a kezdet, valaminek az alapját szimbolizálja, de egy új élet kezdetét is jelentheti.

Az Alfa az erőforrás, mely segítségével új megoldások születnek az elakadások feloldásában vagy

a vágyott jövő megvalósításában.
Az Alfa az a legfiatalabb generáció, mely reményeink szerint egy élhetőbb világot teremt majd tudásával, felkészültségével, bátorságával.

Tóth Kinga Gyermek Coach

Készen állsz a közös útra?

Vedd fel velem a kapcsolatot és kezdjük el!