„Ne változz mások miatt, változz magadért!” Foglalj időpontot!

✉ hello@alfacoaching.hu


Life coaching

Ha minőségi mindennapokra vágysz, de valami mégis gátolja ezt, vagy van egy álmod, amit szeretnél megvalósítani,

de nem tudod, hogyan fogj hozzá, vagy egyszerűen csak szeretnél önmagaddal dolgozni, fejlődni, és mindezért hajlandó vagy tenni is, keress meg!

Alakítsuk át az életed!

A life coaching területei

Stressz és konfliktusok

A mindennapi szituációkból fakadó stresszhelyzetek nagyban befolyásolják életünk minőségét. Meg kell tanulnunk ezekkel szembenézni és kezelni azokat. Segíteni foglak, hogy megtaláld a saját válaszaid!

Párkapcsolat,
szülői feladatok

Párkapcsolati gondok, gyermeknevelési nehézségek? Ilyen elakadásokkal mind szembesülünk, mégis vannak, akiknek nehezebb megoldania ezeket
a helyzeteket. Ebben nyújtok segítséget neked.

Jövőkép, karrier


Életünk számos pontján merül fel bennünk
a megfelelő folytatás és irány kiválasztásának
igénye. Lehet ez például munkahely, család, párkapcsolat. Tárjuk fel együtt, hogy merre tovább!

Munka-magánélet egyensúly

Napjainkban az egyik legnehezebb feladat, hogy megtaláljuk az ideális egyensúlyt a munkánk
és magánéletünk között. Fel kell-e áldoznunk
a magánéletet a karrier oltárán?
Vagy esetleg fordítva?
Fordulj hozzám, ha Téged is ez foglalkoztat!

Önbizalom, önbecsülés

A belső ajtók akkor nyílnak meg, ha meglátjuk
a személyünkben és környezetünkben rejlő
lehetőségeket, erőforrásokat, melyek aktiválásával újra hinni tudunk magunkban és tetteinkben. Találjuk meg a valódi belső energiát, ami előre hajt!

Időgazdálkodás, ÉN-idő

Úgy érzed, kifolyik az idő a kezeid közül? Tolod magad előtt a feladatokat? Alakítsuk ki
a helyes arányokat, hogy arra maradjon időd, ami valóban fontos - beleértve önmagadat is!

Rólam mondták

Andrea
Tovább olvasom
„Hiszem, hogy nincsenek véletlenek. 2022-ben úgy éreztem, hogy összecsaptak a hullámok a fejem felett: élet-közepi válság, párkapcsolati probléma, munkahelyi feszültségek, kamasz gyerekkel kapcsolatos mindennapi kihívások… úgy éreztem elakadtam, nem láttam a célt, de még az odavezető utat sem tisztán. Kinga segített nekem megtalálni a válaszokat és a bennem rejlő megoldásokat az erősségeimre fókuszálva. Pozitív kisugárzása, energikussága és gyakorlatias tudása miatt minden beszélgetés feltöltődés és élmény volt.”
Viki
Tovább olvasom
„11 éves leányomnak testképzavara, erős önbizalomhiánya volt. Emiatt kerestük fel Kingát, aki segített neki a nagy fekete ruhákat elhagyni, amiket színesebbre, korának megfelelő darabokra cserélt. Első találkozásunkkor már szimpatizáltak egymással és a leányom ismeretlenként megnyílt, ami egyébként nagyon nehezen megy neki. A beszélgetések után jókedvűen mesélt. A "közös útjuk" meghozta a gyümölcsét. Remélem sok gyermek és felnőtt lesz, aki elmondhatja ugyanezt. Köszönjük, hogy Rád találtunk!!!”
Erika
Tovább olvasom
„Karrierváltással kapcsolatosan kértem Kinga segítségét. Változatos, ötletes feladatokkal rávilágított arra, hogy képességeim és a munkavégzésre vonatkozó igényeim alapján milyen tevékenység végzésére lennék alkalmas, illetve személyiségem alapján milyen típusú munka illik hozzám. Közvetlen, kedves hozzáállása rendkívüli segítséget nyújtott célom megvalósításában."
Edina
Tovább olvasom
"Kinga kellemes személyiségéből sugárzó élet - és emberszeretetével, művész lelkületű érzékenységével már az egyetemi éveink alatt is mindig természetes, oldott hangulatot varázsolt maga körül. Mindezek mellett párját ritkító tudatossága, egészséges önértékelése is lenyűgözött - egyfajta példaképként állt előttem. Nagy élmény volt számomra, amikor megismertette velem a coachingot. Egyszerű, de hatékony technikák, gyakorlatok segítségével egyre jobb rálátást, megoldást ad saját dolgaimra - az időbeosztástól kezdve az önbizalomhiány kezeléséig. Meghitt családi és baráti kötelékeim ellenére megdöbbenve tapasztaltam, milyen jó tudni, hogy valaki gondoskodó figyelemmel, tényleges segítséget adva követi az életem alakulását; mindezt biztonságos módon, az esetlegesen túlzott pszichológiai boncolgatás elkerülésével. Kinga tehetséges, rátermett, ösztönző egyénisége és a módszer hatékonysága az eredményes együttműködés záloga. Szeretettel ajánlom mindenkinek, hiszen: "egyedül nem megy":)"
Boti (17 éves)
Tovább olvasom
„Pályaválasztás kapcsán kerestem meg Kingát - hatékonyan és gyorsan megoldásra jutottam az alkalmak segítségével. Jó kérdései segítettek rendszerezni, tisztázni a gondolataimat, érzéseimet a problémával kapcsolatban.”
Előző
Következő"A coach azt mondja ki, amit nem akarsz hallani,
azt látja, amit nem akarsz látni, hogy az legyél, akiről mindig is sejtetted, hogy lehetnél." - Tom Landry

Gyakran feltett kérdések

A coaching nemtől és kortól függetlenül mindenkinek szól, aki olyan élethelyzetben van, amin változtatni szeretne, viszont fél a változásoktól, az újtól, esetleg nem tudja, hogyan fogjon hozzá, vagy aki egy régóta dédelgetett vágyát szeretné megvalósítani, és ehhez egy támogatóra van szüksége, aki segít az útkeresésben.

A kezdeti dilemma feltárása után találkozásaink olyan beszélgetésekből állnak, ahol áttekintjük, hol állunk, feltérképezzük a lehetőségeket, meghatározzuk a célt, és azon
dolgozunk jól irányított kérdésekkel, hogy ez megvalósuljon. Minden alkalommal ránézünk arra is, honnan hová jutottunk el.

Esetenként változó. Átlagosan minimum

6 alkalom szükséges, hogy a változás elinduljon, mindezt kétheti rendszerességgel ütemezzük.

Az első alkalom egy ingyenes igényfelmérés, mely kb. 30 percet vesz igénybe. Lefektetjük a partneri munka alapjait, meghatározzuk az ülések menetét, felvázoljuk a dilemmát, és hogy miként érhető el a kívánt cél.

Minden esetben előzetes árajánlatot adok az első beszélgetés után. Online és személyes
találkozóra is van lehetőség. A lefoglalt időpont térítésmentesen legkésőbb 24 órával az időpont kezdete előtt mondható le.

24 órán belüli lemondás esetén a szolgáltatás díja kifizetendő.

 

A coaching ülések online vagy személyesen történnek. Ez utóbbi helyszíne Budapest XI.
kerülete vagy Biatorbágy.

Bízz magadban és lépj előre!

Készen állsz a közös útra?

Vedd fel velem a kapcsolatot és kezdjük el!