„Ne változz mások miatt, változz magadért!” Foglalj időpontot!

✉ hello@alfacoaching.hu

Ahol találkozhatsz velem...

Pályaorientációs Napok az iskolákban

2024. január


A továbbtanulás egyaránt érinti a 8. osztályos, ill. a végzős gimnazisták életét: milyen iskolát vagy szakmát válasszanak, hogyan fogja későbbi pályájukat befolyásolni a most meghozott döntés? A gyerekek egy része tudatos, de sokak fejében káosz, félelem, bizonytalanság van e téren. Nekik segítettem egy kis „rendet tenni” több iskolában az ott megrendezett pályaorientációs napon.

„Kösz jól vagyok. Tényleg?”

2023. ősz

 

„Kösz jól vagyok. Tényleg?” elnevezésű testi-lelki egészség roadshow-t hívott életre a Nagy-Vargha Zsófia által vezetett Fiatalokért Felelős Helyettes Államtitkárság (KIM), melyre az Alfa Coaching is meghívást kapott.
A 2023. őszén megrendezett esemény sorozat fókusza a 13-14 éves korosztály, témája pedig elsősorban az iskolai bántalmazás, valamint egyéb őket foglalkoztató aktuális kérdések voltak. A szakemberek mellett ismert celebek is segítették a fiatalokat. Olyan vidéki nagyvárosok vettek részt a hagyományteremtő road show-n, mint Ajka, Ózd, Dombóvár és Balassagyarmat. Kíváncsian várom a folytatást!

Családi nap a Városligetben

2023. szeptember

Az V. Budapesti Demográfiai Csúcs kísérőrendezvényeként a Városligetben nagyszabású, nyüzsgő Családi Napon szórakozhattak kicsik és nagyok, gyermekek és szülők.

A KINCS (Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért) sátrában ingyenes gyermek, kamasz és ifjúsági coachinggal, kalandos társasjátékokkal, valamint life coachinggal segítettem mindazoknak, akik hoztak magukkal egy megválaszolásra váró kérdést vagy csak szerettek volna játszani egy jót, és közben rájönni, mik is az erősségeik.

Sokan jöttek, nagyon jó hangulatban zajlott a nap.

Egyszülős Café – Beszélgetős programsorozat Pesten

2023. áprilistól

Az Egyszülős Központtal közösen kötetlen beszélgetős programsorozatom indult 2023. tavaszán a pesti központban.

Minden alkalommal egy adott témában (pl. munka- magánélet egyensúly, önbizalom – önértékelés,
párkapcsolat, karrier, ÉN-idő, stb) mondhatják el a jelentkező anyukák, apukák véleményeiket, tapasztalataikat, érzéseiket.

Az otthonos hangulathoz hozzájárul a kényelmes berendezés, ill. hogy az általuk hozott kedvenc bögréket megtöltjük finom kávéval, teával.

További információkért kattints a gombra!

pexels-photo-2575835

Tehetséges fiatalok támogatása

2023. áprilistól

Az ICF Nemzetközi Coachszövetség Magyarországi Szervezete tagjaként CSR területen végzek önkéntes munkát különböző projektek kapcsán.

Többek között gyermek és ifjúsági coachként, illetve projekt koordinátorként tevékenykedem a Nyilas Misi Ösztöndíj Programban, mely olyan magyar és a határon túli magyar nyelvű oktatásban résztvevő diákoknak nyújt pro bono coaching támogatást, akik valamely művészeti ágban, sportban vagy természettudományban, bölcsészettudományban kiemelkedően tehetségesek, szociálisan hátrányos helyzetűek.

Ha érdekel a lehetőség, kattints a képre!

Művészetek Völgye

2022. július

 

Az Egyszülős Központ meghívást kapott a 31. Művészetek Völgye Fesztiválra, ahol a PestBuda udvarban szülőket érintő témákról beszélgettek szakemberek az érdeklődőkkel, míg a gyerekek kézműves foglalkozáson vettek részt.

 

Ide kaptam meghívást „Lélekmasszázs szülőknek – jól csinálom egyáltalán?” címmel; egy igazán jó hangulatú, inspiráló délután volt sok fiatal, kisgyermekes család körében.

 

Készen állsz a közös útra?

Vedd fel velem a kapcsolatot és kezdjük el!