„Ne változz mások miatt, változz magadért!” Foglalj időpontot!

✉ hello@alfacoaching.hu

Ahol találkozhatsz velem...

Egyszülős Café – Beszélgetős programsorozat Pesten

2023. április


Az Egyszülős Központtal közösen kötetlen beszélgetős programsorozatom indult 2023. tavaszán a pesti központban.

Minden alkalommal egy adott témában (pl. munka- magánélet egyensúly, önbizalom – önértékelés,
párkapcsolat, karrier, ÉN-idő, stb) mondhatják el a jelentkező anyukák, apukák véleményeiket, tapasztalataikat, érzéseiket.

Az otthonos hangulathoz hozzájárul a kényelmes berendezés, ill. hogy az általuk hozott kedvenc bögréket megtöltjük finom kávéval, teával.


További információkért kattints a gombra!

pexels-photo-2575835

Tehetséges fiatalok támogatása

2023. április

 

Az ICF Nemzetközi Coachszövetség Magyarországi Szervezete tagjaként CSR területen végzek önkéntes munkát különböző projektek kapcsán.

 

Többek között gyermek és ifjúsági coachként, illetve projekt koordinátorként tevékenykedem a Nyilas Misi Ösztöndíj Programban, mely olyan magyar és a határon túli magyar nyelvű oktatásban résztvevő diákoknak nyújtunk pro bono coaching támogatást, akik valamely művészeti ágban, sportban vagy természettudományban, bölcsészettudományban kiemelkedően tehetségesek, szociálisan hátrányos helyzetűek.

 

Ha érdekel a lehetőség, kattints a képre!

 

Művészetek Völgye

2022. július

 

 

Az Egyszülős Központ meghívást kapott a 31. Művészetek Völgye Fesztiválra, ahol a PestBuda udvarban szülőket érintő témákról beszélgettek szakemberek az érdeklődőkkel, míg a gyerekek kézműves foglalkozáson vettek részt.

 

 

Ide kaptam meghívást „Lélekmasszázs szülőknek – jól csinálom egyáltalán?” címmel; egy igazán jó hangulatú, inspiráló délután volt sok fiatal, kisgyermekes család körében.

Készen állsz a közös útra?

Vedd fel velem a kapcsolatot és kezdjük el!